Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Sperm OK Vruchtbaarheidstest voor mannen Sperm OK Vruchtbaarheidstest voor mannen Sperm OK Vruchtbaarheidstest voor mannen Sperm OK Vruchtbaarheidstest voor mannen

Sperm OK Vruchtbaarheidstest voor mannen

Sensitest | v.a. €26,95

Test voor normale of lage sperma concentratie.

  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Barcode: 8717212052186

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
Plein.nl
Shopscore: 9.2
Nu besteld, donderdag in huis €26,95 Naar aanbieder
Sensitest
Shopscore: 9.2
Nu besteld, donderdag in huis €26,95 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Sperm OK is een vruchtbaarheidstest speciaal voor mannen. Deze spermatest meet het aantal spermacellen waardoor je kunt vaststellen of je als man vruchtbaar bent. De vruchtbaarheidstest wordt vooral gebruikt door mannen van wie de partner graag zwanger wil worden. Ben je als vrouw al langere tijd bezig om zwanger te worden en lukt het maar niet, test dan ook de vruchtbaarheid van je man. Dit is een complete testkit met een Nederlandse gebruiksaanwijzing. De vruchtbaarheidstest voor mannen is eenvoudig thuis uit te voeren met een beetje opgevangen sperma. Het testresultaat kun je zelf binnen 10 minuten aflezen, je hoeft niets op te sturen. De SpermOK spermatest hanteert de mannelijke vruchtbaarheids drempel van 15 miljoen cellen per ml zoals vastgesteld door de Wereld Gezondheidsraad (WHO) in 2010. Daarmee is deze mannelijke vruchtbaarheidstest gevoeliger dan andere mannentesten verkrijgbaar en hanteert SpermOK precies de internationale norm. Het product heeft een hoge betrouwbaarheid en onze klanten waarderen dit artikel met een dikke 9,6. Deze vruchtbaarheidstest geeft direct antwoord op de vraag of de man vruchtbaar is of niet. Dit SpermOK testpakket wordt per koerier binnen 24 uur aan huis bezorgd in een volledig discrete verpakking. Niemand ziet dat je een vruchtbaarheidstest voor mannen hebt besteld. Tijdelijk extra voordelig.

Productspecificaties

Digitale test Nee

Productinformatie

Gewicht 0,1 kg

Gebruikswijze en werking

Gebruiksaanwijzing De vruchtbaarheidstest voor mannen is eenvoudig thuis uit te voeren met een beetje opgevangen sperma. Het testresultaat kun je zelf binnen 10 minuten aflezen, je hoeft niets op te sturen.

Inhoud en samenstelling van dit artikel

In de doos Elke verpakking bevat een testcassette, een flesje buffer vloeistof, een opvangbakje, een pipetje en een handleiding in het Nederlands.
Houdbaarheid 100

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking 1
Medisch hulpmiddel Ja
Taal handleiding Nederlands , Engels
Type gezondheidsproduct Medisch hulpmiddel
Verpakking breedte 78 mm
Verpakking hoogte 65 mm
Verpakking lengte 140 mm

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over Sensitest

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.