Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
10 stuks natuurlijke Hopi oorkaarsen met zuivere bijenwas - biologisch katoen en essentiële olie -  Oorkaarsen Traditionele Therapie - Earcandles - Ear candle - Oorkaars + Beschermfilters 10 stuks natuurlijke Hopi oorkaarsen met zuivere bijenwas - biologisch katoen en essentiële olie -  Oorkaarsen Traditionele Therapie - Earcandles - Ear candle - Oorkaars + Beschermfilters 10 stuks natuurlijke Hopi oorkaarsen met zuivere bijenwas - biologisch katoen en essentiële olie -  Oorkaarsen Traditionele Therapie - Earcandles - Ear candle - Oorkaars + Beschermfilters 10 stuks natuurlijke Hopi oorkaarsen met zuivere bijenwas - biologisch katoen en essentiële olie -  Oorkaarsen Traditionele Therapie - Earcandles - Ear candle - Oorkaars + Beschermfilters

10 stuks natuurlijke Hopi oorkaarsen met zuivere bijenwas - biologisch katoen en essentiële olie - Oorkaarsen Traditionele Therapie - Earcandles - Ear candle - Oorkaars + Beschermfilters

Bellive €17,95

  • Barcode: 8719326395296

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
Store.4you
Shopscore: 6.3
Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis €17,95 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

OORKAARS THERAPIE


De oorkaarsen therapie vindt zijn oorsprong in Zuid-Amerika bij de Hopi-Indianen. Er werd ook gezegd dat ze in het oude Egypte en Tibet gebruikt werden. Oorkaarsen bestaan uit zuivere bijenwas, vermengd met linnen en geneeskrachtige kruiden. Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding en de lymfestroom in oren, keel, neus en in de bijholten. Ze werken in op de diep in het oor liggende reflexzones, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.


Aanbevolen bij:
· Hoofdpijn, migraine;
· Nervositeit, stress;
· Slaapproblemen;
· Oorpijn, oorsuizing en oortinteling;
· Neus-, voorhoofd-, bijholten- en/of keelontstekingen;
· Verkoudheid, loopneus;
· Het losmaken en verwijderen van oorsmeer (pijnloos alternatief voor het oorspuiten).


Niet aanbevolen bij:
· geperforeerd trommelvlies;
· implantaten van de middenoorbeentjes;
· acute oorontstekingen;
· huidaandoeningen van oor en gehoorgang;
· epilepsie.


Hoe gebruik je oorkaars ?
Voer nooit in je eentje een oorkaars behandeling uit. Werken met vuur is en blijft gevaarlijk. Zorg ervoor dat de directe omgeving vrij is van brandbaar materiaal en haar. Ga zodanig op 1 zijde liggen dat 1 oor naar het plafond wijst. Zorg dat je comfortabel ligt, plaats wellicht een (dun) kussen onder het andere oor. De 2e persoon steekt de oorkaars aan en plaats de onderzijde ervan bovenop het oorkanaal. Hij of zij blijft de oorkaars gedurende de gehele behandeling vasthouden en in de gaten houden. De behandeling van deze oorzijde is klaar zodra de oorkaars is opgebrand tot aan de brandlijn. Doof dan de kaars in een kom water. Herhaal desgewenst (zeer aanbevolen) de behandeling voor hetzelfde oor, of ga door met het andere oor.

Bij acute problemen dagelijks gebruiken bij beide oren tot er verbetering optreedt, echter maximaal 7 dagen achter elkaar.


Opslag De oorkaarsen kan men het best in een droge en koele ruimte bewaren en in een gesloten verpakking.


Veel plezier ermee!

Overige kenmerken

Aantal stuks in verpakking 10 stuk(s)
Doelgroep Mannen & Vrouwen
Gebruiksaanwijzing 1. Zorg ervoor dat de directe omgeving vrij is van brandbaar materiaal en haar. Ga zodanig op 1 zijde liggen dat 1 oor naar het plafond wijst. Zorg dat je comfortabel ligt, plaats wellicht een (dun) kussen onder het andere oor. 2. De 2e persoon steekt de oorkaars aan en plaats de onderzijde ervan bovenop het oorkanaal. Hij of zij blijft de oorkaars gedurende de gehele behandeling vasthouden en in de gaten houden. De behandeling van deze oorzijde is klaar zodra de oorkaars is opgebrand tot aan de brandlijn. 3. Doof dan de kaars in een kom water. Herhaal desgewenst (zeer aanbevolen) de behandeling voor hetzelfde oor of ga door met het andere. Een hele behandeling van beide oren duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.
Gewicht 54 g
Medisch hulpmiddel Nee
Speciaal voor kinderen Nee
Taal handleiding Nederlands
Type self care medicine Niet van toepassing
Verpakking breedte 135 mm
Verpakking hoogte 23 mm
Verpakking lengte 226 mm
Verpakkingsinhoud 20 oorkaarsen in mooie BELLIVE verpakking, 10 beschermschijfjes + wattenstaafjes

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over Bellive

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.