Loading...

Micellair Water

De eerste stap naar een mooie huid is reinigen. Er zijn veel mogelijkheden om dit te doen. Denk hierbij aan water en zeep of reinigingsgel. Er is alleen een product dat steeds meer populariteit krijgt: micellair water. Dit heldere product, dat er bijna hetzelfde uit ziet als water, krijgt een steeds groter aandeel in menig verzorgingsroutine. Het is al een tijdje op de markt maar de populariteit is erg gestegen de afgelopen tijd. Er zijn veel verschillende merken die het product aanbieden, in verschillende prijsklassen.

Wat is het

Maar wat is het nou eigenlijk? Het is, zoals het woord als zegt, water, maar dan verrijkt met micellen. Deze micellen komen uit de farmacie. Het zijn deeltjes die reinigen. Ze werken als een soort van magneet die onzuiverheden, make-up en talg van de huis trekken, dit alles gebeurt zonder dat je hoeft te wrijven. Behalve dat je je gezicht ermee kan reinigen, verwijdert het ook make-up. Een multifunctioneel product dus!

Gevoelige huid

Het klinkt nu waarschijnlijk dat het product meer op een tonic lijkt. Het product is alleen meer te vergelijken met een reinigingsmelk of olie qua zachtheid. Micellair water is tevens erg mild en dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Het ingrediëntenlijstje van de meeste merken is ook erg positief. Er zit meestal geen parfum of alcohol in.

Hoe gebruik je hem nu precies

De eerste stap is om wat micellair water op een wattenschijfje te doen. Hierbij ga je over je hele gezicht. Mocht je oogmake-up of lippenstift op hebben, dit kan je er ook gemakkelijk mee afhalen. Je hoeft niet hard te wrijven, het vuil wordt gemakkelijk opgenomen op het watje. De volgende stap is met een reiniger je gezicht insmeren. Dit haal je daarna weg met water. Als laatste stap doe je je dag/nachtcreme erover. Hiermee zit je gezichtsverzorgingsroutine erop. Door het gebruik van micellair water heb je geen verschillende make-upremovers of doekjes nodig.

Garnier Micellaire Reinigingsgel

Garnier heeft laatst een nieuw product op de markt gebracht. Een micellaire reinigingsgel. Dit is een gel die je kan gebruiken als facewash. Je brengt het aan op een vochtig gezicht en spoelt het daarna af met water. Hierna heb je een schoon gezicht. Dit product haalt al je make-up en vuil weg. Zelf je oogmake-up kan je hiermee verwijderen. Een ideaal product dus.

Dit vind je misschien leuk

nail art stickers rainbow...
Bekijk €7.99
Hiden | Nagelstickers Che...
Bekijk €5.95
2 vel water overdraagbare...
Bekijk €5.35
Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.