Loading...

Drie redenen om je gezicht te verzorgen voor en na je workout

Of je nou geniet van afgemat te worden in de sportschool of het liefst buiten in de zon je yoga sessie afwerkt, je huid schreeuwt om liefde, aandacht en natuurlijk goede verzorging. Daarom geven wij jou drie redenen om een moisturizer te gebruiken voor en na je workout.

Bescherming tegen de zon

Wanneer jij vooral buiten sport kan je het beste kiezen voor de Ariane Inden La Crema Máxima Maximal Moisturizer SPF 50. Deze crème zorgt er namelijk voor dat jij op de best mogelijke manier beschermd bent voor de zon. De hoge SPF factor blokkeert namelijk ruim 98 procent van de UVB stralen waardoor jij minder blootgesteld raakt aan de gevaren van de zon. Daarbij komt ook nog eens dat je minder snel last krijgt van onder andere lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

Herstellen en beschermen van de vochtbalans

Zodra je klaar bent met de work-out is het van belang jezelf direct weer goed in te smeren. Tijdens de work-out ben je namelijk veel vocht verloren, en door je direct weer in te smeren kan je het verloren vocht weer herstellen. Dit wordt ook wel hydrateren genoemd. De Hydro-Protective Cream van Collistar beschermt de huid tegen schadelijke factoren, eveneens als het stimuleren van de fysologische processen van hydratie en zelfherstel. Daarnaast is de crème ook nog eens uitgerust met een SPF factor, welke bescherming biedt tegen de zon.

Collistar Hydro-Protective Cream

Een natuurlijke glow en hydratatie

Wil je na je work-out toch net even een beetje extra, maar geen foundation gebruiken? Kies dan bijvoorbeeld voor de Total Effects Touch of Sunshine van Olaz, welke voorzien is van een equalizer en geleidelijke zelfbruiner. De crème is super hydraterend, beschermt je gezicht tegen de tekenen van ouderdom en is ook nog eens voorzien van een SPF factor.

Olaz Total Effects Touch of Sunshine Lichte zomerse gloed SPF 15

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.